Vad är skrotningspremie?

Annons:

Många undrar vad skrotningspremie är och hur stort belopp man får utbetalt när man väljer att skrota sin bil. Har vi ens någon skrotningspremie i Sverige? Svar på denna typ av frågor ska vi ge på en ny fakta sida om just skrotningspremie. Tag en titt och lämna gärna ett bidrag till sidan.

Annons:

En reaktion på “Vad är skrotningspremie?”

  1. Hej jag har två Audi 87 s vanlig och Audi 88 s katalysator dom står fel och dom vill jag få pengar fö men jag är funtionshindrad och har kommit tillbaks till Sverige för 3-4 år sen så jag har ingen aning om var jag ska a mig till och innan hade jag ingen bil så jag vet inte systemet men har inte råd att laga enav dom så jag måste skrota dom.
    Jag förstod inget v skrotningsåpremien heller för de fins ingen adress eller telefon nummer dit. mvh Valpur mobil ——–

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 3 =