Bilskrot, bildelar och bilskrotning i Kungälv

Annons:

I staden Kungälv finns det inte så många skrotar att välja mellan (endast 1 styck), så här kan se dig om efter flera andra bilskrotar i närheten om du letar efter billiga reservdelar i Kungälv. Om du ändå inte hittar det bilskrot eller bildelar som du är ute efter rekommenderar vi att du tar kontakt med någon annan bilskrot som ligger i en ort i närheten, med fördel i Västra Götalands län.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag som sysslar med bilskrot och bilskrotning i Kungälv hittar du en bit ner på sidan.

Annons:

Ha i åtanke att priset på begagnade bildelar som kommer från bilskrotar på mindre orter ofta är lägre än genomsnittet, så vi rekommenderar dig att besöka en bilskrot som ligger i en mindre ort. Nedan är en guide till bilskrotning, bildelar och bilskrot i Kungälv.

Det finns också ett flertal bilskrotar i närheten av Kungälv som säljer billiga och begagnade bildelar. De flesta av dessa företag har dessutom hemsidor med bra information om bildelar samt reservdelar till bilar.

Fakta om Kungälv

Landskap Bohuslän
Län Västra Götalands län
Kommun Kungälvs kommun
Församlingar Kungälv-Ytterby församling, Kareby församling
Folkmängd 22 768 (2010)

Skrota bilen i Kungälv

Du kan enkelt komma i kontakt med en trevlig och bra bilskrot i Kungälv genom att kontakta någon av företagen nedan, vilka kan hjälpa dig med att skrota bilen eller köpa billiga begagnade bildelar och bilskrot:

Bilskrotning och bilskrot i Kungälv

Företag som bedriver bilskrotning och säljer bilskrot i Kungälv hittar du nedan.

Kungälvs Bildemontering AB/Autoexperten
Bultgatan 19
442 40 Kungälv
0303-935 10

Begagnade bildelar och billiga reservdelar till bil i Kungälv

Företag som säljer begagnade bildelar och billiga reservdelar till bil på bilskrotar i Kungälv hittar du nedan.

Kungälvs Bildemontering AB/Autoexperten
Bultgatan 19
442 40 Kungälv
0303-935 10

Här hittar du mer information om staden Kungälv.

För att hitta fler bilskrotar i närheten av Kungälv rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning av bilskrot och bilskrotar i Västra Götalands län.

Annons:

– fakta, information och nyheter om bilskrotning, bildemontering, bilskrot och bildelar