Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/86/189186/bilskrotning.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/86/189186/bilskrotning.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Bilskrotningsfonden

Annons:

Efter den 1 juni 2007 började nya regler för bilskrotning att gälla och det gamla systemet där skotpremier utbetalades vid skrotning av bilar avskaffades. Istället lade man ett ökat ansvar på landets bilproducenter.

Bilskrotningsfonden är namnet på den ”kassa” med pengar som satts av för att täcka kostnaderna för bilskrotning i Sverige. I samband med de nya reglerna avskaffas bilskrotningsfonden 1 juni 2007 och fondens tillgångar kommer att betalas ut till den som skrotar sin äldre bil.

Annons:

I början av 2007 uppgick fondens storlek till 120 miljoner kronor. En ersättning på 4000 SEK betalas ut per bil som uppfyller villkoren så länge som fondens pengar räcker till. Läs mer om detta på sidan om skrotningsersättning.

Annons:

En reaktion på “Bilskrotningsfonden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 19 =

– fakta, information och nyheter om bilskrotning, bildemontering, bilskrot och bildelar