Bilskrot, bildelar och bilskrotning i Borås

Annons:

I staden Borås finns det inte så många skrotar att välja mellan (endast 1 styck), så här kan se dig om efter flera andra bilskrotar i närheten om du letar efter billiga reservdelar i Borås. Om du ändå inte hittar det bilskrot eller bildelar som du är ute efter rekommenderar vi att du tar kontakt med någon annan bilskrot som ligger i en ort i närheten, med fördel i Västra Götalands län.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag som sysslar med bilskrot och bilskrotning i Borås hittar du en bit ner på sidan.

Annons:

Ha i åtanke att priset på begagnade bildelar som kommer från bilskrotar på mindre orter ofta är lägre än genomsnittet, så vi rekommenderar dig att besöka en bilskrot som ligger i en mindre ort. Nedan är en guide till bilskrotning, bildelar och bilskrot i Borås.

Det finns också ett flertal bilskrotar i närheten av Borås som säljer billiga och begagnade bildelar. De flesta av dessa företag har dessutom hemsidor med bra information om bildelar samt reservdelar till bilar.

Fakta om Borås

Landskap Västergötland
Län Västra Götalands län
Kommun Borås kommun
Församling Borås Caroli församling
Borås Gustav Adolfs församling
Brämhults församling
Folkmängd 66 273 (2010)

Skrota bilen i Borås

Du kan enkelt komma i kontakt med en trevlig och bra bilskrot i Borås genom att kontakta någon av företagen nedan, vilka kan hjälpa dig med att skrota bilen eller köpa billiga begagnade bildelar och bilskrot:

Bilskrotning och bilskrot i Borås

Företag som bedriver bilskrotning och säljer bilskrot i Borås hittar du nedan.

Skrotfrag i Borås
Getängsvägen 10
504 68 Borås
033-12 52 25

Begagnade bildelar och billiga reservdelar till bil i Borås

Företag som säljer begagnade bildelar och billiga reservdelar till bil på bilskrotar i Borås hittar du nedan.

Skrotfrag i Borås
Getängsvägen 10
504 68 Borås
033-12 52 25

Här hittar du mer information om staden Borås.

För att hitta fler bilskrotar i närheten av Borås rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning av bilskrot och bilskrotar i Västra Götalands län.

Annons:

– fakta, information och nyheter om bilskrotning, bildemontering, bilskrot och bildelar